Jun 27 – 28, 2024
Budapest
Europe/Budapest timezone

ESIGN DAY - 2024. JÚNIUS 27-28.

Idén összevonva - 2 napos esemény keretében 2024. június 27-28-án - kerül megrendezésre a FraudPrevent konferencia és az eSignDay rendezvény.

A SZTAKI, az ISZT és a MELASZ idén is megrendezi szokásos eSignDay konferenciát, melyet idén kiegészít (megelőz) a SZTAKI FraudPrevent konferenciája.
Az első napon a FraudPrevent konferencia keretében az internetes csalások elleni védelem a téma.
A programok ezen a napon online lesznek megrendezve, a csatlakozáshoz a linket e-mailben küldjük a regisztrációs űrlap kitöltőinek.

A két rendezvény együtt szervezésének az adja az apropóját, hogy sok az áthallás a két téma között, az internetes csalások elleni védekezésben az e-aláírás és a PKI technológia sok esetben szerepet kap.

A második napon a szokásos éves eSignDay kerül megrendezésre. Ezen a napon főleg az eIDAS2 adja majd az új témát, hiszen ez talán a legjelentősebb változás a digitális aláírások területén, amely kihatással van az életünkre.
Ez a nap hibrid formában kerül megrendezésre, a részvételhez a regisztrációs űrlap kitöltése szükséges, az online résztvevők számára e-mailben küldjük a csatlakozási linket. A többi regisztrálót örömmel várjuk a 1111 Budapest, Kende u. 13-17 címre, a K/-1/1 - Kende Nagytanács terembe.

Starts
Ends
Europe/Budapest
Budapest
K/-1/1 - Kende Nagytanács
1111 Budapest, Kende u. 13-17
Go to map
Registration
Registration for this event is currently open.